Blockchain

Oracle en World Bee Project volgen honing via de Blockchain

Tech-gigant Oracle en het World Bee Project ontwikkelen een op blockchain gebaseerd systeem om honing te volgen in de toeleveringsketen. Dit meldde het verslag van Ledger Insights op 5 juli.

De blockchain wordt ontwikkeld op het Oracle Blockchain Platform. Volgens het verslag heeft deze samenwerking tot doel een “BeeMark”-label te lanceren. Dit wil zeggen dat er een beweerde garantie is dat de gelabelde honing afkomstig is van ecologische en duurzame bronnen.

Naast blockchain-technologie is BeeMark ook van plan gebruik te maken van data science om omgevingsfactoren om de bijen te volgen. Oracle wil hiernaast wereldwijd monitoringsystemen in bijenkorven installeren om het gedrag en de gezondheid van bijen te volgen.

Oracle heeft blijkbaar in het verleden met WBP samengewerkt om een op een blockchain gebaseerde oplossing te ontwikkelen die bevestigd of de honing echt is. Volgens het verslag volgt deze oplossing de informatie die geüpload wordt op het Oracle Blockchain-platform, om wijzigingen in honing door te geven.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Bron: Cointelegraph

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN