Gedecentraliseerde exchange

Square maakt Bitcoin stortingen mogelijk via app

Square, financieel dienstverlener en mobiel betalingsbedrijf, heeft zojuist het storten van Bitcoin (BTC) mogelijk gemaakt op zijn Cash App. Dit meldde het bedrijf op 26 juni.

Gebruikers van de Cash App kunnen nu Bitcoins van externe wallets storten op het Bitcoin-adres van hun app. Volgens de bekendmaking van Square kun je in één week maximaal $10.000 aan Bitcoin storten. Het bedrijf geeft ook aan dat het enkele uren kan duren voordat de overdracht op de blockchain bevestigd is.

Coindesk heeft eerder aangegeven dat BTC stortingen kort geleden al beschikbaar waren voor sommige gebruikers. Twitter-gebruiker en ‘Bitcoin bull’ Dennis Parker heeft op 25 juni geclaimd dat BTC stortingen beschikbaar waren en podcaster Marty Bent plaatste 18 juni op Twitter een screenshot van de stortingsdiensten.

Square is gevestigd in San Francisco, Californië en is sinds november 2015 verhandeld als een beursgenoteerd bedrijf op de New York Stock Exchange met het tickersymbool SQ.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN