Bakkt

Bitfinex lijkt $1 miljard op te willen halen met IEO

Bitfinex zal een eerste Initial Exchange Offering (IEO) lanceren. Het doel van de exchange is om $1 miljard op te halen. Dit was terug te lezen in een white paper dat is gelekt door aandeelhouder van de onderneming, Zhao Dong.

Leo Token

De token zal naar verluidt LEO gaan heten. Volgens de white paper zal de verkoop in eerste instantie worden aangeboden aan privé investeerders. Na 10 mei zal de IEO voor het publiek worden opengesteld. Volgens Dong heeft Bitfinex al $600 miljoen opgehaald op basis van mondelinge toezeggingen.

Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN