Bakkt

Bakkt neemt een bedrijf over die een crypto bewaarservice aanbiedt

Intercontinental Exchange (ICE), het bedrijf achter institutioneel cryptocurrency handelsplatform Bakkt, heeft een organisatie overgenomen die een crypto bewaarservice aanbiedt. Dit meldde het bedrijf op dinsdag 29 april.

In een blogpost kondigde Bakkt een aantal nieuwe maatregelen aan, waaronder de overname van Digital Asset Custody Company (DACC).

DACC ondersteund momenteel 13 blockchains en meer dan 100 assets. Naast de overname van de organisatie, zal het hele DACC-team ook overgenomen worden.

Trustmaatschappij

In dezelfde blogpost kondigde de COO van Bakkt, Adam White, aan dat zij een aanvraag hebben ingediend bij de New York Department of Financial Services om als trustmaatschappij te functioneren, waardoor het bedrijf als een gekwalificeerde bewaarder voor digitale activa kan fungeren.

Hij gaf tevens aan dat het bedrijf van plan is om fysieke Bitcoin (BTC) -futures te lanceren, met contracten die zullen worden verhandeld op ICE Futures US (IFUS) en goedgekeurd zullen worden op ICE Clear US (ICUS).

ICUS is een federaal gereguleerde exchange en clearing house dat gereguleerd is door de Commodity Futures Trading Commission (CFTC) van de Verenigde Staten.

Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN