Constantinople Hard Fork

Constantinople hard fork uitgesteld tot eind februari

Ontwikkelaars van Ethereum (ETH) hebben de activatie Constantinople-hard fork tot eind februari uitgesteld. De upgrade zal nu worden geïmplementeerd bij ETH-blok 7.280.000. Dit maakte Peter Szilagyi bekend in een tweet op 18 januari.

Szilagyi legt in zijn aankondiging uit dat de activering zal plaatsvinden bij bloknummer 7.280.000, die naar verwachting wordt gemined op 27 februari 2019. De upgrade zal naar verluidt worden geïmplementeerd als een single fork op mainnet en een post-Constantinople-fixup fork op de testnetten, om ze weer in lijn te krijgen met het hoofdnetwerk.

De nieuwe deadline komt in de nasleep van een onverwachte vertraging door een recentelijk ontdekt beveiligingslek. De lek staat een herhaal aanval toe. Deze is gevonden in de code van Constantinople door het smartcontract bedrijf ChainSecurity.

Door de kwetsbaarheid kan een potentiële aanvaller cryptocurrency van een smartcontract op het netwerk stelen, door er meerdere malen geld van te vragen terwijl hij incorrecte gegevens over de daadwerkelijke ETH-balans van de slechte actor geeft. Om dit te voorkomen, is de lancering van de upgrade uitgesteld.

Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN