Bitcoin

Coinbase CEO: Bitcoin is mijn eerste liefde

Brian Armstrong, de oprichter en CEO van Coinbase (de grootste cryptocurrency exchange van de Verenigde Staten) heeft bekend dat “Bitcoin zijn eerste liefde is.” Dit zij hij in een reeks tweets ter herdenking van de 10e verjaardag van de munt, op woensdag 3 januari.

In de tweet, waarin hij uitlegde hoe hij de industrie betrad en één van de meest succesvolle exchanges bouwde, schreef Armstrong:

“Bitcoin (BTC) is één van de belangrijkste uitvindingen aller tijden en heeft een wereldwijde beweging gelanceerd. Het is geweldig om te zien dat er een heel ecosysteem eromheen gecreëerd wordt, maar Bitcoin is mijn eerste liefde.”

Armstrong wees erop dat Bitcoin nog steeds het meest populaire bezit is, zowel voor nieuwe Coinbase-klanten als voor lange tijd hodlers. De CEO van het bedrijf heeft ook getweet over het toekomstige potentieel van de cryptocurrency. Volgens Armstrong begint de industrie zich pas te ontwikkelen:

“Ik geloof dat we nog steeds aan het begin staan. De whitepaper betekende het begin van een beweging en de volledige belofte van Bitcoin moet nog worden gerealiseerd.”

Coinbase

Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN